Søg efter

  Søgeresultater

  Luk

  Dårlig blodforsyning? Så let får du gang i cirkulationen
  Smerter i benene eller kolde hænder og fødder kan være tegn på dårlig blodforsyning. Heldigvis kan du gøre noget ved problemet med naturlægemidlet Bio-Biloba. Det kommer vi nærmere ind på om lidt, men først vil vi lige fortælle dig, hvorfor du skal vælge Ginkgo biloba som lægemiddel og ikke som kosttilskud.

  Det videnskabelige tidsskrift Phytomedicine har offentliggjort en undersøgelse, hvor canadiske forskere så nærmere på 29 forskellige kosttilskuds-produkter, der indeholdt Ginkgo biloba-ekstrakt. Langt de fleste prøver viste sig at være ubrugelige. Kun 10% af de undersøgte præparater indeholdt de biologisk aktive indholdsstoffer, som man finder i bladene fra Ginkgo biloba-træet. Resten af præparaterne havde intet med Ginkgo biloba at gøre.

   

  Vælg Ginkgo biloba som lægemiddel

  Det er et stigende problem, at der snydes med sådanne planteekstrakter. Som forbruger er der kun en ting at gøre, nemlig at holde sig til præparater som Bio-Biloba, der er registreret som naturlægemidler.
  De bliver nemlig kontrolleret af Lægemiddelstyrelsen, som kun tillader Ginkgo biloba-ekstrakt, der er godkendt til lægemiddelbrug.

   

  God hjælp ved dårlig blodforsyning

  Ginkgo biloba har i mange år været et meget anvendt lægemiddel i Europa ved symptomer på dårligt blodomløb. Der er ofte tale om problemer, som lægen ikke kan knytte til en alvorlig sygdom men som blot er en naturlig følge af alderdom.
  Symptomerne kan blandt andet være svimmelhed, øresusen, hukommelsesbesvær, gangudløste smerter i benene og kolde hænder og fødder.
  Ginkgo biloba fremmer blodcirkulationen i hjernen og i kroppens små blodkar og kan være med til at lindre disse symptomer.

   

  Hjælp dit blodomløb

  Du kan også gøre andre ting for at få blodet til at rulle raskere igennem årerne:

  • Du kan motionere regelmæssigt, da det styrker hjertet og hjælper det med at pumpe blod rundt til alle vævene.
  • Du kan undlade at ryge, da tobaksrygning skader dit hjerte og kredsløb.
  • Du kan tilstræbe at spise en sund og varieret kost, der indeholder sunde fedtstoffer samt de næringsstoffer, som er gavnlige for dit kredsløb.
  • Du kan forsøge at undgå stress, som er kendt for at have en negativ indvirkning på kredsløbet.
   

  Farveforskel dokumenterer virkningen

  Der er udført en lang række forsøg med Bio-Biloba. Et af dem er særlig interessant, da det viser effekten visuelt. I forsøget har man anvendt såkaldt termografisk fotoudstyr, som registrerer temperaturforskelle og gengiver dem i farver. Forsøgspersonen blev bedt om at sænke sin hånd i syv grader koldt vand og herefter holde den under vandet i to minutter.

  Farvel til ”blå fingre”
  Umiddelbart efter at hånden var taget op af vandet, blev den fotograferet. Efter 10 minutter blev den fotograferet igen for at vise, om varmen var vendt tilbage i fingrene. Forsøget blev udført igen, men denne gang skulle personen tage Bio-Biloba inden nedsænkning af hånden i koldt vand.

  På de viste fotos ser man tydeligt, hvordan temperaturen stiger markant hurtigere efter anvendelse af Bio-Biloba. Den blå farve er koldest, og den røde farve er varmest.
   

  Varme hænder med Bio-Biloba

       
  Uden brug af Bio-Biloba: På 10 minutter stiger hudtemperaturen fra 12,6 til ca. 20° C.

       
  Efter brug af Bio-Biloba: På 10 minutter stiger hudtemperataturen fra ca. 13,8° til ca. 30,9° C


  Ovenstående termofotografier viser blodgennemstrømningen i hænderne på en person før og efter brug af Bio-Biloba. Hænderne har været nedsænket i 7° koldt vand i 2 minutter, og er blevet termofotograferet umiddelbart herefter, samt efter 10 minutter.

   

  Baseret på årtiers forskning

  Bio-Biloba er baseret på resultaterne af årtiers forskning i Ginkgo biloba, hvor man nøje har observeret, hvordan aktivstofferne virker i kroppen. Resultatet er et præparat, der udnytter stoffernes kredsløbsbevarende egenskaber på den mest hensigtsmæssige måde for derigennem at give den bedste effekt i kroppen.

  Læs mere om Bio-Biloba


  Læs indlægssedlen grundigt. Du finder den her.