Søg efter

  Søgeresultater

  Luk

  Denne naturlige løsning kan du anvende ved gangsmerter
  Denne naturlige løsning kan du anvende ved gangsmerter

  Omtrent 50.000 danskere har ifølge netdoktor.dk problemer med gangudløste smerter i benene. Vidste du, at hvis lægen har udelukket, at det skyldes sygdom, kan naturlægemidlet Bio-Biloba anvendes til forebyggelse og behandling?

  Smerter i benene ved almindelig gang kaldes populært for ”vindueskiggersyge”, fordi folk med denne lidelse ofte er tvunget til at stoppe op på grund af smerterne, og for ikke at tiltrække unødig opmærksomhed kan man lade som om, man kigger på butiksvinduer. Men problemet er trods det lidt sjove navn alt andet end muntert.

  Skyldes nedsat blodomløb

  Vindueskiggersyge – eller claudicatio intermittens, som det hedder i lægesprog – er et resultat af nedsat blodomløb i benene og kan skyldes en lang række ting. Hvis du lider af det, er det vigtigt at få lægen til at undersøge dig, men hvis det kan udelukkes, at der ligger en sygdom til grund for de gangudløste smerter, er der godt nyt: Du kan nemlig anvende præparatet Bio-Biloba, som ikke kræver en recept, selvom det er et lægemiddel.
   

  Naturlig forbedring af kredsløbet

  Bio-Biloba indeholder den naturlige planteekstrakt ginkgo biloba, som er med til at forbedre blodgennemstrømningen. Den kredsløbsforbedrende effekt skyldes nogle aktive stoffer (ginkgolid, bilobalid og flavonoider), som har en karudvidende og blodfortyndende virkning.

  Hjælper mod mange symptomer

  Der er mange fordele ved at få gang i blodomløbet. For eksempel kan det være med til at hjælpe mod kolde hænder og fødder samt nedsat hukommelse og koncentrationsbesvær. Bio-Billba kan også anvendes ved problemer som: 

  • Træthed
  • Længevarende svimmelhed
  • Øresusen
  • Hovedpine 

  - altsammen hvis lægen kan udelukke, at symptomerne skyldes anden tilgrundliggende sygdom.

  Hent Bio-Biloba indlægsseddel her

  Læs mere om Bio-Biloba her