Søg efter

  Søgeresultater

  Luk

  Lider du af koncentrationsbesvær og hukommelsessvigt?
  Så kan det være fordi, du har nedsat blodomløb i hjernen. Disse funktioner kan forbedres med naturlægemidlet Bio-Biloba, hvis mere alvorlige sygdomme allerede er blevet udelukket af din læge.

  En ny undersøgelse viser, at der hos folk med svimmelhedsproblemer er en øget risiko for udvikling af såkaldte kognitive lidelser* som for eksempel hukommelses- og koncentrationsbesvær. Den hollandske undersøgelse er udført på 6.000 mænd og kvinder og er offentliggjort i det videnskabelige tidskrift PLoS Medicine.

  Svimmelhedsproblemet skyldes en tilstand, der hedder ortostatisk hypotention, og forekommer, når man rejser sig for hurtigt. Dette udløser et hurtigt fald i blodtrykket, hvilket reducerer blodtilførslen til hovedet. Forskerne bag undersøgelsen fremhæver, at blodgennemstrømningen til hjernen har stor betydning for hjernens normale funktion.

  Kilde: PloS Medicine, 11. oktober 2016
   

  Naturlægemiddel hjælper din hjerne

  Heldigvis kan du gøre noget, hvis du lider af svimmelhed, sålænge der ikke ligger mere alvorlige sygdomme til grund for det. Præparatet Bio-Biloba indeholder aktive stoffer fra Ginkgo biloba-ekstrakt, som kan afhjælpe længerevarende symptomer som svimmelhed, hukommelsesbesvær, koncentrationsbesvær, træthed og tilmed øresusen. Bio-Biloba kan du også anvende, hvis du har tendens til kolde hænder og fødder samt gangudløste smerter i benene som følge af dårlig blodforsyning.

  Fremmer blodcirkulationen
  Data fra studier viser, at der er øget elektrisk aktivitet i hjernen samt en forbedret blodgennemstrømning i hjernen hos raske ældre, når de indtager Ginkgo biloba-ekstrakt. De formodede aktivstoffer (ginkgoflavonglykosider og terpenlaktoner) optages godt i tyndtarmen og har i mange år været et meget hyppigt anvendt håndkøbs-lægemiddel ved cirkulationsproblemer.

   

  Kolde hænder blev varme

  I et forsøg fik forsøgspersonerne hænderne nedsænket i syv grader koldt vand i to minutter. Herefter blev hænderne fotograferet med et temperaturfølsomt kamera, der viser hudtemperaturen. Hænderne blev fotograferet, lige efter de var kommet op af vandet og 10 minutter senere for at se, hvor hurtigt varmen vendte tilbage i fingrene.

  Før forsøgspersonerne havde fået Bio-Biloba, steg hudtemperaturen fra ca. 12,6 grader til ca. 20 grader i løbet af de 10 minutter. Efter nogle ugers brug af Bio-Biloba blev forsøget gentaget. Nu var der tydelig forskel, idet temperaturen steg fra ca. 13,8 grader til ca. 30,9 grader, altså en temperaturforskel på over 10 grader ved brug af Bio-Biloba.

  Uden brug af Biloba:
  På 10 minutter stiger hudtemperaturen fra ca. 12,6 til 20° C.

   

  Med brug af Bio-Biloba:
  På 10 minutter stiger hudtemperaturen fra ca. 13,8 til 30,9 C.

   

  Bio-Biloba – dokumenteret kvalitet

  Bio-Biloba er et registreret naturlægemiddel. Det består af filmovertrukne tabletter, som hver indeholder 100 mg raffineret tørekstrakt af ginkgoblade. Tabletterne er standardiserede til at indeholde 24 mg ginkgoflavonglykosid og 6 mg terpenlaktoner.

  En enkelt tablet om dagen sikrer den dosis Ginkgo Biloba, som i de mange videnskabelige undersøgelser har vist sig at have effektiv virkning. Ved særlig behov kan man øge dosis til to tabletter daglig. Læs indlægssedlen her .
   

  Læs mere om Bio-Biloba

   

  *) Hvad er kognitive funktioner?

  De kognitive funktioner er dem, der gør dig i stand til at tænke, huske, ræssonere, tage beslutninger og meget andet. Disse funktioner er naturligvis afhængige af en god blodforsyning, da blodet tilfører ilt og næringsstoffer, som indgår i hjernecellernes energiomsætning.

  De mest typiske symptomer på nedsat kognitiv funktion er:

  Koncentrationsbesvær:
  Gør det problematisk at holde koncentrationen, man mister tråden og må starte forfra mange gange med opgaver, læsning mm. Det er vanskeligt at have to aktiviteter i gang på samme tid, og man har svært ved at lukke udefra kommende påvirkninger ude. Man afledes let af støj og anden aktivitet.

  Hukommelsebesvær:
  Man glemmer aftaler og har svært ved at huske netop modtaget information. Navne og ansigter forsvinder, man glemmer nøgler og mobiltelefon, man kommer til at fortælle de samme ting igen og har svært ved at følge med i en samtale. Ved træthed forstærkes disse symptomer.