Søg efter

  Søgeresultater

  Luk

  Nye kosttilskud helt uden animalske ingredienser
  Tre af Pharma Nords kosttilskud bliver nu også fremstillet i en version med bløde kapsler lavet udelukkende af kartofler, ærter og majs.

  Hvis du anvender kosttilskud, kender du allerede til de normale gelatinekapsler, som er fremstillet af animalske ingredienser. Produkter med gelatinekapsler er dog en udfordring for veganere, vegetarer og alle andre, som ikke har lyst til at indtage animalsk protein. Netop derfor har Pharma Nord udviklet en helt ny generation af 100% plantebaserede, bløde kapsler, som opløses fuldstændigt i fordøjelsessystemet.

   

  Lige så gode – måske endda bedre

  Phytocaps, som kapslerne hedder, har nøjagtig de samme egenskaber som gelatinekapslerne med hensyn til deres evne til at beskytte indholdet af aktive ingredienser. De indeholder imidlertid absolut ingen form for animalsk protein, men er derimod fremstillet af kartofler, ærter og ikke-genmodificeret majs – og der er ikke anvendt nogen form for kemikalier i udvindingsprocessen. Alligevel er Phytocaps både stærkere og mere holdbare end størsteparten af andre vegetabilske kapsler.

  "Phyto" betyder plantebaseret og betegnelsen vil være at finde på alle vores produkter hvor den animalske gelatine er erstattet med vegetabilske kapsler.

   

  Alle pengene værd

  Det tog Pharma Nord seks år at udvikle den særlige fremstillingsteknik til de nye kapsler, for Phytocaps er i virkeligheden langt mere komplicerede at fremstille end traditionelle gelatinekapsler. Til gengæld er de alle pengene værd.

   

  De tre kosttilskud, som bliver fremstillet med Phytocaps er:

  D-Pearls Phyto

  – med biologisk aktivt D3-vitamin i koldpresset olivenolie, som øger optageligheden. Hver enkelt Phytocaps-kapsel indeholder 38 mikrogram D-vitamin, som er udvundet af alger. Denne dosis vedligeholder effektivt et tilstrækkeligt D-vitaminindhold i blodet hele året.

  Q10 Phyto

  – med kropsidentisk coenzym Q10 af farmaceutisk kvalitet og B2-vitamin, som er med til at mindske træthed og udmattelse og bidrager til normal energiomsætning i cellerne. Dette er det perfekte præparat til dem, der vil vedligeholde deres energiniveau hele dagen.

  Omega 3 Phyto

  – med livsvigtige omega-3 fedtsyrer udvundet fra alger – ikke fra fisk. Omega-3 fedtsyrerne er en god kilde til EPA og DHA, som bidrager til normal hjerte1- og hjernefunktion2 samt normalt syn2. Præparatet indeholder ligeledes alfalinolensyre (ALA) fra chia-olie, som bidrager til vedligeholdelsen af normalt kolesterolniveau i blodet3.

  1 Den gavnlige effekt opnås med et dagligt indtag af 250 mg EPA/DHA
  2 Den gavnlige effekt opnås med et dagligt indtag af 250 DHA
  3 Den gavnlige effekt opnås med et dagligt indtag af to gram ALA