Søg efter

  Søgeresultater

  Luk

  Undersøgelse: Magnesium er vigtigere, end du måske forestiller dig
  En amerikansk undersøgelse har vist, at størsteparten af de adspurgte kender til magnesium, men kun 30% ved, hvorfor mineralet er så vigtigt. Hvis du selv er i tvivl om, hvad magnesium er godt for, skal du fortsætte med at læse – også for at finde ud af hvordan Bio-Magnesium kan hjælpe dig.

  Vidste du, at magnesium indgår i flere end 300 forskellige enzymer i kroppen?  Nej, vel? Og du er langt fra den eneste. Ifølge en ny amerikansk forbrugerundersøgelse var det de færreste, der anede, at magnesium havde så stor betydning for os mennesker. Den relativt lille, men alligevel afslørende undersøgelse viser, at der er behov for bedre information om næringsstoffer og deres indflydelse på vores helbred.

   

  Holder dine muskler i form

  Lad os lige kigge lidt nærmere på, hvad magnesium egentlig gør. En af de vigtige egenskaber ved dette stof, som vi blandt andet får fra spinat, græskarkerner, mandler og avocado, er, at sørge for velfungerende muskler. Som du ved, har du muskler overalt i kroppen. Det drejer sig ikke bare om biceps, triceps og lårmuskler. Dit hjerte er også en muskel – tilmed den vigtigste – og det er afgørende, at hjertet fungerer, som det skal. Du har også såkaldt glat muskelvæv, der blandt andet findes i tarmsystemet. Glat muskelvæv er ikke-viljestyret og fungerer udenfor vores bevidstheds kontrol eller opmærksomhed.

   

  Godt for knoglerne

  Magnesium hjælper dig ligeledes med at holde knoglevæv og tænder vedlige. Forestil dig hvor vigtigt det er, når du kommer op i alderen. Magnesium sørger for at regulere mængden af calcium i de forskellige væv. Det hjælper calcium ind i knoglecellerne, som netop behøver calcium. Omvendt sørger magnesium for, at muskelceller og andre celler i vores bløde væv ikke bliver oversvømmet med calcium, som ikke har nogen gavnlig virkning her.

   

  Holder nerverne i ro

  Magnesium hjælper tilmed vores nervesystem med at fungere korrekt. Et normalt nervesystem har større betydning, end man lige forestiller sig. Bare tænk på, hvor mange kropsfunktioner nervesystemet er med til at styre. Det gælder for eksempel muskelsammentrækninger, hjerteaktivitet, reaktionsevne etc. Stress er noget, der kan bringe nervesystemet ud af balance, så hvis du føler dig stresset, er det vigtigt, at få nok magnesium til at holde det hele i ro.

   

  Bio-Magnesium – en pålidelig magnesiumkilde

  Du behøver ligeledes magnesium til cellernes energiomsætning. Magnesium hjælper med at mindske træthed og udmattelse, så hvis du føler dig træt hele tiden, kan det være, at du skal kigge lidt på, om du får nok magnesium fra kosten. Et alternativ kunne være at tage Bio-Magnesium, der på en praktisk og pålidelig måde sikrer dig tilpas meget magnesium hver eneste dag. Bio-Magnesium indeholder tre forskellige magnesiumkilder i en specialudviklet tablet, der opløses hurtigt og garanterer god optagelighed og biotilgængelighed.
   

  Læs mere om Bio-Magnesium

   

  Se i videoen hvor godt Bio-Magnesium opløses i forhold til andre produkter på markedet.