Søg efter

  Søgeresultater

  Luk

  Får du nok D-vitamin?
  ”Får du nok D-vitamin?”, spørger Gigtforeningen på sin hjemmeside. Netop D-vitamin er vigtigt for bevægeapparatet, da det vedligeholder normale knogler og muskler, men om vinteren kan det være svært at dække behovet fra sollys alene. Det problem kan du løse med D-Pearls.

  Alle har brug for D-vitamin, og når Gigtforeningen på sin hjemmeside stiller spørgsmålet ”Får du nok D-vitamin?”, er det fordi, netop dette vitamin er så vigtigt for vores bevægeapparat. D-vitamin har mange forskellige funktioner i kroppen, blandt andet at vedligeholde normale knogler og normal muskelfunktion.

  Mangel om vinteren
  Om sommeren, når solen skinner fra en blå himmel, er det let at dække kroppens behov for D-vitamin, som vi mennesker danner i huden ved udsættelse for sollys. Om vinteren derimod er det et problem. Dels er solen sjældent fremme. Dels står den for lavt på himlen til selv på en solrig vinterdag at kunne gøre nogen forskel for kroppens D-vitaminproduktion.

  Flere og flere tager tilskud
  Eftersom solen er den ubetinget bedste kilde til D-vitamin (kosten tilfører kun ganske små mængder), vælger mange at tage et tilskud i kapselform. Tidligere var D-vitamin kun noget, som man anbefalede til spædbørn, men i de senere år er man ligeledes begyndt at anbefale ekstra D-vitamin til dem, der får for lidt sollys eller går tildækket. Desuden anbefaler man også tilskud til ældre personer.

  Dokumenteret i undersøgelser
  Når du køber D-vitamin, er det vigtigt at vælge et præparat, som bliver optaget i blodet. D-Pearls er blevet anvendt i flere offentliggjorte undersøgelser og kan på den måde bevise, at vitaminindholdet i præparatet optages af kroppen.

  God optagelighed
  En undersøgelse blev udført af forskere fra Oslo Universitet i Norge. Her så man på muskelfunktionen hos unge idrætsudøvere. En anden undersøgelse så nærmere på kognitive funktioner og social adfærd hos en gruppe unge.
  Også her anvendte forskerne D-Pearls.
  Begge undersøgelser dokumenterer, at D-Pearls optages godt i blodet.

  Den mest aktive form af vitaminet
  D-vitamin er et fedtopløseligt vitamin, som kroppen har lettest ved at optage, når det er blandet med olie. D-Pearls er fremstillet med D3-vitamin i olivenolie af høj kvalitet i små gelatinekapsler, der er lette at sluge. Ny forskning har vist, at D3-vitamin er den bedste form for D-vitamin til tilskud, da kroppen har lettest ved at optage og udnytte denne form af vitaminet.

  D-Pearls findes i tre styrker:

   

  20 mikrogram

  38 mikrogram

  80 mikrogram